Itt beltéri kiegészítőkkel fog találkozni, melyek segítségével lakását, nappaliját tudja egyedivé, hangulatossá varázsolni.

Egyiptomi, indiai és más távol-keleti egzotikus termékeink között meg fogja találni Anubist, szfinxet, skarabeus bogarat, de Buddha különböző ábrázolásai is színesítik a választékunkat. Számos fáraós váza, lámpa, szobor, oszlop közül válogathat.

Kínálunk különböző méretben, színben és antikolásban gipszből készült ión, dór, korinthoszi oszlopokat vagy ezekből összeállított dohányzó asztalokat, könyves polcokat, üveges vitrineket.

Lakását csinosíthatja különböző gyertyatartókkal, lámpákkal, fali konzolokkal, vázákkal, szobrokkal.

Látvány kandallóink nappalijának ékes díszei lehetnek. Ha már utólag nem építhető ki kémény a kandallóhoz, vagy a kandallót nem fűtésre, hanem esztétikai látvány miatt szeretné, egy látvány kandalló ideális választás. Kandallóink tűztere egy 1.8 kw-s elektromos hősugárzó, így fűtés rásegítésnek is használhatja.

Az üvegfestés új színfolt a beltéri kínálatunkban, a lakásbelső díszítésében. Egyedi elképzelés alapján rendelhető üvegfestések tükörre, ablakra, ajtóüvegre. Kis lakás kiegészítők Tiffany- technikával. Antik térképét, modern poszterét teljesen megváltoztathatja egy kreatív festéssel. Az árak méret, anyag, stílusfüggők. Illetve ahol fel van tüntetve az ár, azok a termékek megvásárolhatóak. Kérésre, helyszínre kimegyünk.

Kérem válassza ki a bal oldali menüben a kívánt termékkört, kategóriát! Beltéri termékeinket az üllői üzletünkben lehet megtekinteni.

új honlapunk www.atriokert.hu  
Szigetszentmiklós Leshegyi út 1-3.,  Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-13 óráig.
Szeged Móravárosi krt. Mömax áruházzal szemben.  Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-13 óráig.

Tel.:+36 20 9563680
Tel.:+36 20 9563680