Érezte már úgy, hogy kész a kertje, de nem az igazi, valami hiányzik, vagy éppen túl sok? De mi?
A kertépítés nagyon komplex, sok kreativitást és szakértelmet igénylő feladat. A gondozásra szánt idő, a kert funkciója: hasznosság vagy pihenés, van-e háziállat, kedvenc növények, talaj minősége, fényviszonyok mind fontos kérdések, melyeket a tervezésnél figyelembe kell venni. Fontos továbbá a kert környezete, a ház, a növények és a műtárgyak közötti harmónia is.
Széles választékunkkal igyekszünk segíteni Önnek megtalálni kertjéhez, otthonához mind funkcionálisan, mind esztétikailag leginkább illő kertberendezéseket.

Hogy nyári grillpartiját se a tűző nap, se egy rövid zápor ne zavarhassa meg, kínálunk fából készült pavilonokat , asztalokat, padokat, székeket, garnitúrákat. Választhat a borovi fenyőből, rönk akácfából vagy egyedi csomoros nyárból készült termékeink közül attól függően, melyik harmonizál az Ön kertjével.

Természetesen, egy grillparti nehezen hozható össze grillező nélkül, így tekintse meg grillkemencéinket, grillezőinket, szalonnasütőinket. Grillezőkhöz ajánlunk még műkő mosogatókat és kerti díszkutakat.

Szerezzen gyermekeinek is örömet. Hintáink, homokozóink, mászókáink széles választéka segíti gyermeke hasznos időtöltését a szabadban. Népes a vendégsereg, sok a gyerek? Komplex játszóházainkon akár 10-15 gyerek is tud egyszerre játszani. Itt is válogathat az impregnált borovifenyőből készült csúszdatornyaink, vagy a robosztus rönk akácfából készült játszóváraink között.

Ha Önnek nem megfelelőek a pavilonok vagy a játszóházak mérete, csak hívjon! Tetszőleges, egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Napjaink változó időjárása növényeinket is megviseli. Napra kitett műanyag vázába ültetett kerti növényünk könnyen elpusztulhat, egyszerűen megfő a gyökérzete. Használjon kő vázát, mely képes hűteni a növény gyökérzetét. Olasz vázáink porózus szerkezete révén megtartja a nedvességet, szabályozza a növény vízfelhasználását, megóvja a kiszáradástól.

Kertjét egyedivé teheti szobrainkkal, szökőkútjainkkal. A szökőkutak és a vízköpők különleges színfoltjai a kertnek, különösen akkor hasznos, ha egy kerti tó nem fér el, vagy a nyílt vízfelületet veszélyes lehet: pl. kisgyerekekre.

Kérem válassza ki a bal oldali menüben a kívánt termékkört, kategóriát!

új honlapunk www.atriokert.hu  
Szigetszentmiklós Leshegy u. 1-3.,  Zárva.Előre egyeztetett időpontban kinyitunk.
Szeged Móravárosi krt. Mömax áruházzal szemben.  Nyitva: H-P: 9-17, Szo:9-13-ig


Tel.:+36 20 9563680