Itt hagyományosan manufakturális módszerekkel készített kisszériás dísztárgyakat tekinthet meg. Valamennyi terméket dinasztikus alapokon működő kisüzemekben állítják elő. Vásároljon magyar termékeket, válogasson magyar kőfaragó mesterek kimagasló minőségű és magas esztétikai elvárásoknak megfelelő munkái közül! A gyártók minden egyes alkotásukra teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalnak.


Vigye kertjébe az olasz formavilágot. Szinte egyedülálló választékban talál kerti műkő kutakat, továbbá virágvázákat, melyek minden ízlést, elképzelést kielégítenek.

Az olasz gyártó 3 fajta termékvonalat kínál az alábbi színválasztékban:

"Linea Porosi” termékvonal "Linea Rustica” termékvonal "Linea Natura” termékvonal
szín: Porosi Gialo szín: Porosi Bianco szín: Rustica GL szín: Rustica RG szín: Natura RC szín: Natura PA szín: Natura LM szín: Natura TP
Gialo Bianco GL RG RC PA LM TP

Linea Natura - Antik Kő Termékvonal
A puha formák varázsa valamint a kínálat teljessége és eredetisége jellemzi a ezt termékvonalat, melyek a régi idők mozsarait és itatóit juttatják eszünkbe. Ezt a jellemzőt egy különleges, minden egyes terméken nagy gondossággal alkalmazott folyamattal érik el. A Linea Natura termékvonalban találhat vázákat, virágtartókat a széles választékban, valamint itatókat, szökőkutakat, asztalokat és padokat. Kivételesen széles kínálatban fog találni kerti kutakat, díszkutakat és mosogatókat.

Linea Rustica - Rusztikus Termékvonal
Elegancia, rafináltság, hagyomány. a Rusztikus Termékvonal diszkréten illeszkedik bármilyen környezetbe, ennek ellenére nem lehet nem észre venni. Gondosan válogatott kavics- és márványzúzalékból készül. A vázákon és virágtartókon kívül e termékvonalban találhatók még a biciklitartók és forgalomelterelők is.

Linea Porosi - Porózus Termékvonal
Porózus termékvonal sokoldalú, bármilyen igényt kielégít, a nyílt terek berendezésének főszereplője, ideális lakhely minden fajta növénynek és virágnak. A porózusság elérésének ellenőrzött folyamata során az első osztályú cementet és kőzúzalékot alkalmazva, egy tartós és nagy időtállóságú termék a végeredmény, mely kiváló vízelvezető és légáteresztő képességekkel rendelkezik. A horganyzott vas zsaluk használatával kiküszöbölhető az oxidáció, megelőzve ezzel a rozsda megjelenését. A kivételes szélességű termékskála ezt a termékvonalat különösen alkalmassá teszi kültéri közterek, éttermek, cukrászdák és rekreációs klubok berendezésére.

új honlapunk www.atriokert.hu  
Szigetszentmiklós Leshegyi út 1-3.,  Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-13 óráig.
Szeged Móravárosi krt. Mömax áruházzal szemben.  Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-13 óráig.

Tel.:+36 20 9563680
Tel.:+36 20 9563680