Ha ön fogékony az ókor vagy a reneszánsz formavilágára, akkor tekintse meg szobrainkat. Kínálatunkban többek között szerepel a Milói Vénusz, Vénusz születése, Ádám, Éva, Dávid, Poseidon, Apolló, Mózes szobrok gazdag formavilága.

Oszlopainkkal megidézheti az ókori görög építészet jellegzetes stílusjegyeit. Találni fog ión, dór és korinthoszi oszlopokat többféle méretben.

Virágvázáink között talál antik és modern díszítésűeket egyaránt. A kővázák növénybarát szerkezetét nem lehet elégszer hangsúlyozni. Próbálja ki!

Távol és közel-keleten a víz a gazdagság jele. Mindig jól jön a kertben, főleg ha olyan sok van, hogy még dísznek is használhatjuk. A szökőkutak vagy a vízköpők látványa különleges színfoltja a kertnek. Ezek között is találkozhat a korábbi korok motívumaival éppúgy, mint a letisztult, mai díszítő elemekkel. Keresse meg az Ön kertjéhez illőt!

Kínálunk még számos japán pagoda lámpást, madáritatót, domborművet. Állatfiguráink között mindenki talál számára kedves, humoros figurát. Oroszlán, ló, csacsi, kutya, cica, malac? Itt mind megtalálja! Keresse a már két méretben kapható sasunkat, melynek formája nagyon hasonló a Turulhoz, a mi legendás kerecsensólymunkhoz.

Termékeink minőségi dán fehércementből és kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak, fagyállóak. Hétféle színben kínáljuk ugyanazt a minőséget

szín: sötét patina szín: világos patina szín: fehér szín: gránit szín: bronz szín: sárgaréz szín: sárga patina
01-sötét patina 03-világos patina 04-fehér 05-gránit 06-bronz 07-sárgaréz 02-sárga patina

Kérem válassza ki a bal oldali menüben a kívánt termékkört, kategóriát!

új honlapunk www.atriokert.hu  
Szigetszentmiklós Leshegy u. 1-3.,  Nyitva: H-P: 9-17, Szo:9-13-ig
Szeged Móravárosi krt. Mömax áruházzal szemben.  Nyitva: H-P: 9-17, Szo:9-13-ig


Tel.:+36 20 9563680